Bivši poslanik SSP-a nazvao opoziciju nemoralistima: "Živeo predsednik Aleksandar Vučić"

Samostalni poslanik i bivši potpredsednik Stranke slobode i pravde (SSP) Dejan Bulatović današnji govor na skupštinskoj sednici je završio usklikom "Živeo predsednik Srbije Aleksandar Vučić!"
Bivši poslanik SSP-a nazvao opoziciju nemoralistima: "Živeo predsednik Aleksandar Vučić"
Foto: Medija centar Beograd
Bulatović je u raspravi o formiranju anketnog odbora koji bi trebalo da razmatra kako je došlo do dva masovna ubistva početkom maja u Beogradu i okolini, kritikovao svoje bivše partijske kolege.
Rekao je i da su mu zamerili što je podržao Vučića i premijerku Anu Brnabić, ali da druge opcije nije bilo, te pozvao da se odmere snage na izborima, s tim što nije rekao na čijoj on listi planira da bude.
"To su ti nemoralisti kojima sam bio jedanaesti na listi - to je moja najveća greška, ja sam se žrtvovao, nikad nisam imao državnu platu, a pitajte njih. Oni danas koriste ubijenu decu i njihove roditelje", rekao je Bulatović uz niz uvreda i dobio višeminutni aplauz vladajuće većine.

Bulatović je inače u Skupštinu Srbije ušao na listi Stranke slobode i pravde, koju je posle napustio.

  • Klokan

    09.06.2023 11:04
    Za sve "pametnjakoviće",kako iz opozicije tako i pozicije, dotični Bulatović je svoju stranku PRODAO Đilasu da bi ovaj formirao SSP, jer potpise za osnivanje nove političke partije nikada ne bi skupio. Zato je i bio potpredsednik SSP i zadužen za resor poljoprivrede, a škola mu ni ne treba jer je i državljanin Francuske, tako da možete da mu p...
  • beriljac

    09.06.2023 10:56
    poturica
    Uvek su poturice bile surovije od turaka.Uvek su janičari bili zveri u odnosu na turke.Veće je papa od njega samog.Dodvoravanjem samo pokušavaju da zadrže privilegije.Narod koji je za njega glasao treba da pogleda u oči.Da li su oni glasali za vučića ili za slobodu. Kada im je došao na vrata šta je obećao. Ovo je primer izdajnika narodne volje uz bakareca,jovanova,jovanovićku,maju i ostale
  • Marijana

    09.06.2023 09:31
    Ili je bio trojanski konj uvek ili je nečim ucenjen!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija