Uhapšen rođak osumnjičenog za masovno ubistvo kod Mladenovca

Zajedničkim radom VJT u Smederevu i SBPOK uhapšen je muškarac iz Kragujevca, rođak U.B. koji je okrivljen da je 4. maja ubio osmoro i ranio 14 osoba u okolini Mladenovca i Smedereva.
Kako su iz Višeg javnog tužilaštva u Smederevu naveli za Euronews Srbija, on je uhapšen zbog krivičnog dela iz člana 348. st.3KZ, i kako dodaju, njegovo saslušanje je u toku. 
On je uhapšen u cilju utvrđivanja svih okolnosti koje se odnose na nedozvoljenu proizvodnju, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materijala.
U. B. je 4. maja u toku večeri u selu Malo Orašje ubio petoro meštana, od kojih je najmlađa žrtva imala 15 godina. Zatim je nastavio ka selu Dubona, gde je ubio policajca, njegovu sestru i njihovog drugara.
 
Uhapšen je sutradan u ranim jutarnjim satima u blizini Kragujevca, nakon što je oteo taksistu i pretio mu da ga vozi.
  • Samo pitam

    11.06.2023 12:02
    40 dana nakon masakra .... ?
  • w/e

    11.06.2023 11:55
    medijska glupost
    Trebalo im je mesec dana da uhapse njegovog rodjaka koji se navodno tereti za neko krivicno delo?
    Hoce za mesec dana hapsiti svakog ko mu se taj dan javio na ulici?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija