Mali: I posle šest protesta "Srbija protiv nasilja" Vučiću i SNS raste rejting

Funkcioner Srpske napredne stranke (SNS) Siniša Mali je ocenio da i posle šestog protesta "Srbija protiv nasilja", raste poverenje u predsednika Srbije Aleksandra Vučića i vladajuću SNS.
Mali, koji je i ministar finanasija, za televizju Pink je rekao da, po istraživanjima, "brojevi za Vučića rastu", te da, kako je kazao, "politika SNS je politika mira, borba za nezavisnu Srbiju".
Napomenuo je i da postoji nešto što ne razume i da je on više u brojkama nego u politici.
"Kako ja gledam na to, šest nedelja traju protesti, na stranu što su zloupotrebili tragediju, a rezultati istraživanja pokazuju da Vučić raste, da SNS raste, pa šta ste vi ljudi za šest nedelja uradili, šta ste postigli", upitao je Mali.
 
Ponovio je da Srbija vodi odgovornu ekonomsku politiku, da je set mera o povećanju plata i penzija koje je Vučić nedavno predstavio nastavak te politike i da zbog toga neće biti novog zaduživanje države.
 
Učesnici protesta saopštili su da vlasti Srbije imaju rok do četvrtak u ponoć da ispune zahteve protesta "Srbija protiv nasilja", a u protivnom će se okrenuti blokadama. 

Komentari 70

  • mille

    14.06.2023 07:09
    Doktore cekaj izbore pa onda mudruj,uvesti lustraciju i resiti se krpelja!!!
  • Bezelbub

    13.06.2023 10:26
    Izgleda da Mali gleda u pogrešan papir. To je javni dug, Siniša, a ne rejting.
  • Hulio

    13.06.2023 07:25
    Miting smehotres
    Pa eto vam da zaradite neradnici ,imate kod Tepicke 5 crvenih da idete na miting,morate i kišobran nositi da bi vas bilo jos vise ...a posle svi zajedno u seriju simsonovi

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Jak vetar otežava vožnju širom Srbije

Auto-moto savez Srbije (AMSS) upozorio je da će jak vetar u Srbiji danas otežavati vožnju, zbog čega su na vozače apelovali da voze sporije i pažljivije pretiču.