Infrastruktura železnice Srbije zapošljava 80 novih radnika, poznato gde i na koje pozicije

Infrastruktura železnice Srbije objavila je konkurs za prijem u radni odnos 80 novih radnika izvršilaca.
Infrastruktura železnice Srbije zapošljava 80 novih radnika, poznato gde i na koje pozicije
Foto: 021.rs
Na neodređeno vreme sa mestom rada u Beogradu biće zaposlena dva glavna projektanta u Sekciji za saobraćajne poslove i po jedan glavni koordinator za poslove pomoćnog voza i kontrolor za održavanje mehanizacije u Sekciji za mehanizovano održavanje železničkih pruga.
Na neodređeno vreme biće primljeni i po jedan kontrolor za tehnički plan i analizu u organizacionom delu za održavanje pruga u Valjevu i tehničar u deonici za signalno-sigurnosne uređaje u lapovu, kao i dva mehaničara (u Valjevu i Paraćinu).
Posao na neodređeno vreme dobiće i 16 pružnih radnika u organizacionim jedinicama Infrastrukture železnice Srbije širom zemlje.
 
Pored toga, u radni odnos na određeno vreme biće primljeno i 20 otpravnika vozova, 15 skretničara, 12 elektrotehničara i tri rukovaoca za kontaktnu mrežu u organizacionim jedinicama kompanije na teritoriji čitave Srbije.
 
Takođe, na određeno vreme u radni odnos biće primljena i dva inženjera na održavanju za elektrotehničke poslove, sa mestima rada u Beogradu i Nišu, kao i po jedan vozač motornog pružnog vozila (Mala Krsna), građevinski kontrolor (Novi Sad) i rukovalac motornog dvoputog vozila (Beograd).
 
Rok za podnošenje prijava je osam dana.
 
O rezultatima izbora kandidata biće poznati najkasnije u roku od 30 dana od isteka roka za podnošenje prijava.
  • Ing.

    14.06.2023 17:49
    Šta u žel.infrastrukturi rade saobraćajni inženjeri? Bolje bi bilo da umesto njih zaposlite građ. i elektro inženjere jer oni znaju šta je žel. Infrastruktura pa železnici svane.
  • Обсервер

    13.06.2023 19:36
    предлог
    Официјелни спикери на станици НС. и БГ, који би требало да обавештавају путнике, исте збуњују. Јасно и гласно би требало да деле информације. Бозови својом буком прекривају звук са звучника. О страним језицима и јез. нац. мањина можемо да сањамо. Запослите стручнјака за аудио везе. Спикерке у возовима.са аутомата, гутају слова и само оне знају шта су рекле. И Ево пикантерије са станице Н. Београд Спикерка најављује долазак воза и ако је већ дошао и одлазак, кад је већ отишао, што се дешава код аутомата, који није синхронизован.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.