Rekli ste: Srbija za pet godina - bez Vučića

U anketi portala 021.rs većina građana rekla je da kroz pet godina Aleksandar Vučić i Srpska napredna stranka neće biti na vlasti.
Rekli ste: Srbija za pet godina - bez Vučića
Foto: 021.rs

U prošlonedeljnoj anketi prikupljeno je gotovo 1.900 glasova.

Najviše učesnika ankete smatra da za pet godina ni Vučić, ni SNS neće biti na vlasti. Ta opcija je prikupila više od 1.140 glasova, odnosno 61,3 odsto.

Gotovo 600 učesnika je reklo da će Vučić i SNS biti na vlasti, dok je 130 njih reklo da ne zna odgovor na to pitanje.
 
Komentara je bilo raznih, a ovo su neki od njih:
 
"Građanima je dosta laži, nasilja... Neko je ukapirao pre, a neko kasnije. Prelazna vlada, pa izbori."
 
"Hoće, nažalost. Iz dva razloga: 1. narod (glasači) nisu dovoljno evoluirali. 2. nema prave kvalitetne alternative."
 
"Pa šta mislite zašto je baš sada izašao iz SNS-a, a spominje to već godinama unazad i baš sada je odlučio? Vidi i on kuda plovi njegov broda, pa već spušta čamac za spasavanje. A vide i premijerka i Mali od palube."
 
"Nemoj sad sa vlasti nikako. Taman smo ga skontali, čim se malo zadrma stolica, on odmah kintu vadi i deli deci, penzionerima, punoletnim, maloletnim.... Naravno, našu kintu... Tako da je jako dobro da bude na vlasti i da nam poživi, a mi ćemo da pravimo gužvu svako malo, on da deli kintu, pa dok ne propadnemo skroz."
"Nisu oni ni sada vlast u punom kapacitetu. Oko sastava vlade malo se pita i Vučić, nekmoli SNS. Vučića je nemoguće smeniti na izborima. Jedini način da mu iz ambasade USA lepo poruče da je vreme da ide. Nešto kao u slučaju Đukanovića. SNS gubi snagu, tako da će morati u još neprincipijelnije koalicije nego do sada. APV je i dalje bastion SNS. Na sledećim izborima Vučić gubi Beograd, možda još neki grad. Dok se Vučić ne povuče, SNS neće izgubiti svu vlast (posebno u Vojvodini), ali će ta njihova vlast rapidno da se kruni. Možda izdrže nekako pet godina u tom budženju koalicija i batrganju, ali to im je maksimum. Onda sledi kud koji mili moji. Najbojažljiviji mili moji su već krenuli kud koji."
 
"Da. Formiraće Vladu, ali ovaj put bez apsolutne većine u Parlamentu. Podrška u narodu mu opada, i ne očekujem da na sledećim parlamentarnim izborima dobije više od 1.200.000 glasova. Na lokalnim izborima gubi Beograd, Novi Sad, Kraljevo, Čačak, Niš, Šabac... A za predsednika, po Ustavu, više nema pravo da se kandiduje. Uglavnom, na nevučićevsku Vladu računajte tek 2026, a na potpuno odsustvo Vučića tek 2027."
  • 313z

    13.06.2023 18:40
    Zlo i naopako
    Ako nepomenik i njegov čopor ostanu još pet godina na vlasti, Srbija će biti pusta zemlja i sve brige će biti rešene.
  • Logi

    13.06.2023 17:08
    živela
    slobodna Srbija!
  • Teško

    13.06.2023 16:52
    Rođaci
    Mnogo ste jaki, na portalima, na mrežama, u anketama, u raznoraznim statistikama.
    Kad dodju izbori, vi svi zajedno, glasate za njega i sns.
    Tako da to što ste objavili, nije merodavno.
    Hvala lepo, laku noć.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.