Advokat: Milenkoviću određeno zadržavanje od 48 sati, tereti se za terorizam i druga krivična dela

Advokat Nebojša Vlajić potvrdio je danas da je Milunu Milenkoviću, kojeg je Specijalna policija Kosova ranije danas uhapsila u Kosovskoj Mitrovici, određeno zadržavanje od 48 sati, piše Kosovo onlajn.
Advokat: Milenkoviću određeno zadržavanje od 48 sati, tereti se za terorizam i druga krivična dela
Foto: 021.rs
U tom periodu Milenkovića moraju da izvedu pred sudiju da bi se odlučilo o pritvoru, naveo je Vlajić i dodao to može da znači da će Milenković biti pred sudijom u sredu ili u četvrtak.
Vlajić je rekao da se Milenković tereti za krivična dela terorizma, nasilne promene ustavnog uređenja i ugrožavanje lica pod međunarodnom zaštitom.
Specijalci su uhapsili Milenkovića pod optužbama da je vođa "Civilne zaštite" i da stoji iza napada na pripadnike Kfora u Zvečanu.
  • Radikalsko plavo

    13.06.2023 23:52
    Ljudi raspitajte se malo ko je taj Milenkovic, bice jasnije, ne mislim na redakciju vi znate, na citaoce ciljam…

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.