Tužilaštvo traži višegodišnju zatvorsku kaznu za osumnjičenog za zlostavljanje devojke

Osnovno javno tužilaštvo u Smederevu predložilo je u završnoj reči sudu da K.R. (26) osudi na kaznu zatvora od sedam godina i 10 meseci, zbog sumnje da je svoju devojku zlostavljao i mučio.
Tužilaštvo traži višegodišnju zatvorsku kaznu za osumnjičenog za zlostavljanje devojke
Foto: 021.rs
K.R. se optužnicom na teret stavljaju dva krivična dela zlostavljanje i mučenje, krivično delo laka telesna povreda i krivično delo nasilničko ponašanje, navodi se u saopštenju tog tužilaštva.
Optuženom je na teret stavljeno da je od 30. januara pa do 14. februara zlostavljao svoju emotivnu partnerku (20) primenom sile i pretnje, naneo joj veliki bol i tešku patnju u cilju zastrašivanja.
Sumnja se da ju je 30. januara u svojoj kući više puta ošamario i udario u glavu i telo, pretio joj da će je ubiti očevim nožem koji je držao na stolu, a potom joj i zabranio da napusti njegovu kuću kako bi sakrio povrede koje joj je naneo.
 
Zatim je u noći između 11. i 12. februara devojci zadao više udaraca u telo drvenom motkom, nastavivši da joj u narednim danima neprestano šalje poruke sa pretnjom da će ubiti nju i njoj bliske ljude.
 
Nakon toga je takođe u svojoj kući, 14. februara više puta udario pesnicama i nogama u glavu i telo, govoreći da poseduje zakopan pištolj kao i da će je vezati za drvo i tako je ostaviti.
 
Takođe, u noći između 11. i 12. februara , osumnjičeni je rođaku svoje devojke na javnom mestu ispred muzičke škole u Smederevu zadao više udaraca drvenom motkom, nanevši mu lake povrede, a time je značajnije ugrozio spokojstvo građana i teže remetio javni red i mir.
  • Smederevac

    17.06.2023 19:54
    Hmm, a Snajper?
    Koliko NS tužilaštvo traži za nasilje nad djevojkom?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija