Pitajte potpredsednika Vlade: Siniša Mali sutra odgovara na Instagramu u vezi sa merama države

Potpredsednik Vlade Srbije i ministar finansija Siniša Mali najavio je na svom Instagram profilu da će u okviru rubrike "Pitajte potpredsednika Vlade" odgovarati na pitanja građana.
Mali će odgoarati na pitanja u vezi sa prijavom majki za jednokratnu pomoć od 10.000 dinara, ali i o drugim ekonomskim merama koje je nedavno najavio predsednik Srbije Aleksandar Vučić. 
Građani mogu da postavljaju pitanja preko ankete koja je već postavljena na Instagram storiju na profilu Siniše Malog, a ministar će odgovore postavljati tokom sutrašnjeg dana.
Mali je pre dve godine na svom Instagram profilu uveo pomenutu rubriku, a do sada su bile obrađene teme koje se tiču e-fiskalizacije, e-faktura, paušalnog oporezivanja, jednokratne pomoći mladima kao i svim punoletnim građanima.
 
Kako je tada rekao, cilj ove komunikacije jeste da se na što detaljniji i precizniji način reše sve nedoumice građana.
  • Dijana

    21.06.2023 06:08
    Pitanje za Sinišu malog
    Ja sam majka četvoro dece dali imamju pravo na ovih 10 000 dinara svako moje dete?Od njih dvoje su đaci a dvoje stariji.
  • fesa

    19.06.2023 00:20
    Lažni doktorant
    Šta ima da pitam tog lažnog doktoranta, pa taj laže dok zine. Takvu bitangu država skoro nije imala. Kakav predsednik države takvi i ministri. Da čovek povrati od svih njih zajedno.
  • Pićuka

    18.06.2023 18:37
    Pošto nemam instagram da pitam tzv. podpredsednika tzv. vlade zašto nema para za sve. Zašto samo za decu, obrazovanje, zdravstvo i pristalice SNS-a koji su išli na miting?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija