Vozač autobusa pod dejstvom kanabisa hteo da vozi decu na ekskurziju

Policija je uhapsila muškarca u Pančevu jer je hteo da pod dejstvom narkotika vozi decu jedne predškolske ustanove na ekskurziju.
Vozač autobusa pod dejstvom kanabisa hteo da vozi decu na ekskurziju
Foto: 021.rs

Policija u Pančevu, na osnovu prijave o organizovanom prevozu dece predškolske ustanove, jutros je izvršila pregled autobusa i vozača i utvrdila da je tridesetosmogodišnji vozač pod dejstvom kanabisa.

Vozaču je odmah određeno zadržavanje, dok je prevoznik obezbedio drugog koji je ispunjavao uslove za prevoz dece i oni su krenuli na putovanje.

"Saobraćajna policija će izvršiti i nadzor nad poslovanjem autoprevoznika koji je bio angažovan za prevoz dece na ekskurziju i ukoliko se utvrdi da ima elemenata prekršajne odgovornosti, biće podnete odgovarajuće prekršajne prijave", dodaje se u saopštenju.

  • Сеновћ

    21.06.2023 12:59
    Можда би аутобус летео.
  • Vlad

    21.06.2023 05:42
    Pih
    Jaka stvar.Koliko pijanih a koliko naduvanih naprave saobracajku a sto se sedne za volan mrtav pijan to nema veze alkohol je svetinja u ovoj glupoj drzavi a travu vecina racunaju kao heroin
  • Mile

    20.06.2023 17:50
    Vozači
    A oni bi da smanje da sa 21 godinu starosti može da vozi bus.Svaki drugi bi bio pod uticajem neke droge ili alkohola.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija