Velike gužve na aerodromu, Er Srbija najavila kašnjenja zbog kvara sistema za pregled prtljaga

Er Srbija je saopštila da usled kvara sistema za rendgenski pregled prtljaga na Aerodromu "Nikola Tesla" danas može doći do značajnijih odstupanja od planiranog reda letenja.
Velike gužve na aerodromu, Er Srbija najavila kašnjenja zbog kvara sistema za pregled prtljaga
Foto: 021.rs
Promene su nastale tokom jutarnjeg talasa, ali je vrlo moguće da će uticati na posledična fazna kašnjenja tokom čitavog dana i večeri, navodi se u saopštenju.
Dodaje se da su nadležne službe Er Srbije u neprekidnom kontaktu sa službama Aerodroma "Nikola Tesla" i preduzimaju sve što je u njihovoj moći da se ublaže posledice po putnike i saobraćaj prilagodi novonastalim okolnostima.
Putnici su pozvani da dođu na aerodrom najmanje dva i po sata pre planiranog poletanja, jer su stvorene velike gužve.
  • Dr Miggyy

    23.06.2023 08:58
    KUDA LETE AVIONI „ER SRBIJA“?
    U eku godišnjih odmora danima je problem na aerodromu „Nikola Tesla“ u Beogradu. Ne zna se da li avioni Er Srbija će poleteti i kada će se to desiti. Aerodromom „Nikola Tesla“ upravlja francuska kompanija Vansi erports, koja je kupila aerodrom na 25 godina, a vlasnik je i dalje Srbija. Pre ove „tragedije“ aerodroma u Beogradu. Er Srbija je data na upravljanje firmi Etihad iz Ujedinjenih Arapskih Emirata (posredi prijateljstvo šeika Muhameda bin Zajeda i ΛV) i kako je Etihad izmuzao Er Srbiju. Naš avioprevoznik postao samostalna firma. Gde odoše hvalidbe naših vlasti, da su oba posla poslovi stoleća?
  • Djura

    22.06.2023 13:21
    Interesantno da sistem ne radi samo za avione Er Srbije, koji kao zato kasne,dok za druge kompanije radi i lete normalno !???!
  • Dragan

    22.06.2023 11:32
    Pazi svaki put kad dodjem da se chekiram kazu; joj izvinite pao nam je sistem. Oni nemaju vezu sa Evropskim auerodromima i sve je to farsa jer sistem je server u Abu Dhabiju koji cak nije povezan ni sa Dubai aerodromom vise puta mi se desilo, da kazu idite u Abu Dhabi iz Dubaija 2, 30 sata autom da zamenite karte. Sramota. Onda sam otisao iz UAE i nikad se vise ne vracam nema tih para da radim za ove amatere. Znate sta je bio JAT i Aviogenex iz Beograda 70-tih godina za ove visoka tehnologija i nikad nije 1 avion kasnio. Nikad.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.