NADA: Vlast širi laži o Milošu Jovanoviću, podneli smo krivične prijave

Koalicija NADA saopštila je da je podnela krivične prijave protiv predsednika Republikanske stranke Nikole Sandulovića i "više SNS botova".
Prijavu su podneli zbog, kako su naveli, širenja neistina putem društvenih mreža o jednom od lidera te koalicije Milošu Jovanoviću. 
Prethodno je na društvenim mrežama objavljena fotografija za koju se tvrdi da je na njoj Jovanović u društvu oca dečaka koji je početkom maja počinio masakr u beogradskoj Osnovnoj školi "Vladislav Ribnikar". 
"Do koje mere ide podmuklost njihovih pokušaja da naruše ugled Miloša Jovanovića govori i slika koju navode kao dokaz, a jasno se vidi da na njoj nije pomenuta osoba, nego narodni poslanik POKS, Nenad Tomašević. Tu sliku je i sam Jovanović objavio još prošle godine, kao i Tomašević, nakon jedne redovne vojne vežbe, jer je prvi pripadnik 63. padobranske brigade, a drugi rezervni vojni starešina", stoji u saopštenju.
 
"Da se radi o organizovanoj akciji obmanjivanja javnosti od strane vlasti govori i to da je angažovano dosta botova SNS da tu lažnu vest šire preko društvenih mreža računajući na to da građani ne znaju kako izgleda otac ubice iz škole", navode.
 
NADA je najavila da će iskoristiti "sva pravna sredstva da se zaštiti od ovakvih manipulacija, a počinioci da budu izvedeni pred lice pravde". 
 
Koaliciju NADA čine Nova Demokratska stranka Srbije i Pokret obnove Kraljevine Srbije.
  • Bbb

    25.06.2023 04:42
    Www
    Dss je interesna grupacija! Milos Jovanovic je covek vlasti!
  • Ns

    24.06.2023 21:38
    Nebitni i jedni, i drugi.
  • Miloš iz Zemuna

    24.06.2023 20:48
    "Republikanci" se spremaju za izbore. Kad leš počne da truli, lešinari se odma skupljaju. Tako je i sa strankama i vlasti u Srbiji. Dokle?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija