Ako krećete ka granici, da znate: Na Gradini se čeka sat vremena

Putnička vozila čekaju jutros na izlazu iz zemlje na graničnom prelazu Gradina oko sat vremena, a na Preševu 20-tak minuta, saopštio je Auto moto savez Srbije (AMSS).
Ako krećete ka granici, da znate: Na Gradini se čeka sat vremena
Foto: 021.rs (ilustracija)
Na teretnim terminalima kamioni čekaju na izlazu iz Srbije na Gradini i Sremskoj Rači oko sat, a na Batrovcima, Horgošu i Kelebiji oko četiri sata, navedeno je u saopštenju.
Na putevima u Srbiji je redovno uređenje i održavanje zelenog pojasa pa vozači treba da prilagode brzinu i paze na postavljenu signalizaciju i radnike u tim zonama.
Saobraćaj je jutros umeren, uslovi su povoljni, samo na pojedinim deonicama magla može smanjiti vidljivost pored reka u zapadnoj, centralnoj i jugoistočnoj Srbiji, saopštio je AMSS.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.