Aleksić: Kandidovaću se za predsednika Narodne stranke ako to budu tražili odbori

Potpredsednik Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je da će se kandidovati za predsednika te stranke ako stranački odbori iz Srbije to budu tražili od njega.
"Videćemo, imamo redovnu skupštinu 22. oktobra. Kandidovaću se za predsednika Narodne stranke ukoliko odbori iz Srbije budu to od mene tražili", rekao je Aleksić u emisiji "Utisak nedelje" na televiziji Nova S.
On je kazao da je određeni broj odbora izrazio zahtev da ta skupština bude održana ranije zbog nadolazećih izbora, ali da je napravljen dogovor da se ona održi 22. oktobra.
Upitan da li je pogrešan trenutak za deobe u stranci i podršku koju je dobio od predsednika novosadskog odbora Borislava Novakovića, što su pojedine stranačke kolege videle kao "pucanj u leđa (predsednika stranke) Vuka Jeremića", Aleksić je kazao da se on zalaže za "pluralizam mišljenja, debatu i demokratiju".
 
"Imam problem što se neke kolege češće sa svojim stavovima podudaraju sa vlašću nego sa opozicijom. Gospodin Novaković je rekao i ima pravo na svoje mišljenje i ja nemam problem sa tim. Ne vidim kako je to toliki greh da bi se to predstavljalo kao pucanj u leđa", rekao je Aleksić.
  • Sale Savić

    03.07.2023 12:09
    Posteno
    Miki je covek iz naroda. Podrzavam. Mozda Nije vreme. Vuk je drzavnik, Malo vise sujetan.
    Zao mi sto se clanovi dele.

  • Miki legenda

    03.07.2023 12:07
    Miki je buduci premijer, u skupstini se pokazao i dokazao, vraca mi veru da su promene moguce. Jos nekog mladog i novog da nadje za Novi Sad pa da pocistimo Sns.
  • Lepo

    03.07.2023 11:06
    Stvarno bi bilo lepo
    Stvarno bi bilo lepo da se Vuk Jeremić samostalno povuče, jer stvarno nikome nije simpatičan i potpuno je nebitan lik. Samo smeta i odbija glasače.
    Možda je to gorka pilula za progutati, ali je realna. ''Povlačim se'' je odluka zrele odrasla osobe. Mnogi od političara nisu, pa se veoma teško povlače sa funkcija.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Nedelja ponosa u Beogradu od 2. do 8. septembra

Nedelja ponosa u Beogradu biće održana od 2. do 8. septembra, a program će obuhvatiti 30 događaja fokusiranih na nekoliko segmenata - prajd umetnost, pozorište, poezija i drag umetnost.