Aleksić odgovorio Martinoviću: Sada ližete ono što ste pljuvali, plagirali ste sami sebe

Šef poslaničke grupe Narodne stranke Miroslav Aleksić izjavio je danas u parlamentu, reagujući na tvrdnje ministra Aleksandra Martinovića, da im odavno niko nije napravio takav marketing.
Aleksić odgovorio Martinoviću: Sada ližete ono što ste pljuvali, plagirali ste sami sebe
Foto: 021.rs
Aleksić je rekao da je Martinović dok je bio član Srpske radikalne stranke, pre nego što je ušao u Srpsku naprednu stranku (SNS) i postao ministar, tvrdio da je SNS mafijaška organizacija, nastala od mafijaških i kriminalnih para, čiji su finansijeri biznismeni Stanko Subotić Cane i Miroslav Mišković, i da se "spetljala" sa liderima Demokratske stranke Borisom Tadićem i Draganom Đilasom.
"Sada ližete ono što ste pljuvali. Kada govorite o bilo čemu i o bilo kome, gledate sebe u ogledalu", izjavio je Aleksić, obraćajući se Martinoviću.
Aleksić je rekao da Martinović prima pet plata  - u Beogradu, Rumi, Novom Sadu, Kosovskoj Mitrovici i Ćupriji, gde je držao predavanje u praznoj sali Više medicinske škole, a jedini ko je došao da ga sluša bio je tadašnji poslanik Demokratske stranke Balša Božović.
 
Martinovića je Aleksić nazvao "plagijatorom" i "autoplagijatorom", kao i prevarantom, tvrdeći da je krao tuđe stručne radove i objavljivao ih kao svoje, pa je onda i te menjao i sam sebe plagirao.
 
Podsetimo, Martinović je čitao na današnoj sednici Skupštine Srbije ocene iz srednje škole narodnog poslanika Miroslava Aleksića.
  • SSS

    06.07.2023 07:17
    Štrajk
    Aštrajk glađu ispred skupštine, pa to mu je bila glavna kvalifikacija za funkciju, doduše malo i to "r" je pomoglo.
  • Brajan

    04.07.2023 19:30
    A
    Se raspisali dvojkaši , pošteno zaradili hehe izdržite dvojkaši pustite brade ko zz top, bićete primećeni
  • Tebra

    04.07.2023 19:14
    Njih dvojica ko braća rođena.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.