Inspektorka rada napadnuta u Prokuplju tokom inspekcijskog nadzora

Inspektorka rada iz Prokuplja verbalno je danas napadnuta tokom vršenja inspekcijskog nadzora u ugostiteljskoj radnji "Laguna plus 027" u tom gradu, saopštilo je ministarstvo za rad.
Inspektorka rada napadnuta u Prokuplju tokom inspekcijskog nadzora
Foto: Pixabay
Ministarstvo i Inspektorat za rad osudili su u saopštenju taj čin nasilja i dodali da su o svemu obavešteni policija i nadležno tužilaštvo u Prokuplju, na koje su apelovali da što pre budu utvrđene sve okolnosti tog događaja.
Inspektori rada se, kako se dodaje u saopštenju, tokom obavljanja svojih dužnosti neretko susreću, kako sa verbalnim pretnjama, tako i sa konkretnim onemogućavanjem vršenja nadzora.
Ministarstvo i Inspektorat naveli su da inspektori rada svoju dužnost obavljaju u skladu sa zakonom i u interesu zaštite prava radnika i zaposlenih u Srbiji.
  • pera

    05.07.2023 19:18
    Inspekcija radi za sns vlast
    Pitam se zašto ne kontrolišu velike sponzore SNS vlasti?????????????
  • max

    05.07.2023 19:14
    A tajkuni i narko bosovi
    Što ne idu u kontrolu kod najvećih tajkuna i mafijaša, već idu kod običnih ljudi koji jedino sve plaćaju.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.