Ako idete ka granici, da znate: Na Horgošu se čeka sat, na Gradini sat i po

Na graničnim prelazima autobusi i putnička vozila jutros čekaju na ulaz u Srbiju na Horgošu sat vremena, a na izlazu iz zemlje na Gradini oko sat i po, i na Preševu 40 minuta, saopštio je AMSS.
Ako idete ka granici, da znate: Na Horgošu se čeka sat, na Gradini sat i po
Foto: 021.rs (Ilustracija)
Zbog turističke sezone saobraćaj je pojačan na glavnim auto-putevima i magistralama u Srbiji, kao i na graničnim prelazima sa Mađarskom i Hrvatskom na ulazu u zemlju, sa Bugarskom na izlazu, a na Preševu u oba smera, dodao je AMSS.
Kako je u saopštenju navedeno, na teretnim terminalima promet kamiona na svim graničnim prelazima u Srbiji odvija se bez zadržavanja i na ulazu i na izlazu iz zemlje.
Vozače danas očekuju povoljni uslovi u saobraćaju, ali AMSS zbog viših dnevnih temperatura savetuje da na put krenu odmorni i da tokom putovanja prave češće pauze.
  • granicar

    09.07.2023 21:55
    Gradina
    Ako neko ide na Gradinu, nek uhvati levu traku (moguce da je puna medjugranicna zona), pa je dobro uhvatiti je jos sa nase strane.
    Ko me poslusa, zahvaljivace mi kasnije (leva traka se na Bugarskoj granice deli na tri caninske kucice). Srecan put :)

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija