Dete koje je izujedao pas u Sremčici u stabilnom stanju nakon duge operacije

Četvorogodišnje dete koje je u Sremčici napao pas i rasporio mu trbušni zid, operisano je u Tiršovoj.
Dete koje je izujedao pas u Sremčici u stabilnom stanju nakon duge operacije
Foto: Pixabay
"Dete je primljeno sa izuzetno teškim povredama. Urađena je hitna operacija koja je dugo trajala. Dete je trenutno stabilnog stanja i nije vitalno ugroženo", kažu za "Blic" u Tiršovoj.
Dr Aleksandar Stijačić iz Hitne pomoći rekao je da se napad dogodio juče oko 19 časova i da su roditelji dete hitno prevezli u Univerzitetsku dečju kliniku u Tiršovoj.
"Vrlo brutalno se desio napad na četvorogodišnje dete, zubima mu je maltene rasporio trbušni zid i deo 12-palačnog creva mu je bio izvučen van tela", rekao je dr Stijačić za RTS.
 
Otac je odmah stavio u kola dete sa majkom, zvali su Hitnu pomoć i pedijatar je detaljno majci objašnjavala šta da radi - da sve što ima skine sa sebe, gurne u ranu, kako bi se zaustavilo krvarenje.
 
Dr Stijačić je apelovao da se vodi računa jer se napadi dešavaju, ali retko baš ovako brutalno.
 
Kako je Tanjug javio u pitanju je vlasnički pas.
  • Covek

    09.07.2023 18:52
    Je kriv
    Jedan od problema je sto svako moze uzeti slobodno malinou, dobermana, pita, rotvajlera a niko nece da radi sa njima i da postuje propise, nadlezni nezainterosovani za sprovodjenje reda i eto sta moze da se desi..
  • Pera

    09.07.2023 18:50
    Mala devojcica se pored Elektrovojvodine igra sa psom kojeg je izvela a lici na pit-bula. Ima i povodac koji nije stavljen ali ona takvog psa nece zadrzati.
  • Rale

    09.07.2023 15:59
    Dokle više
    Ovo prevazilazi i na najneobrazovaniji narod ako znamo da kupimo diplomu ajde zabranimo džukelama da nas ugrožavaju. Ovo je ko zna koji put ovako opasne povrede a da ne pričamo sitnije i stresove koje doživljavaju ljudi prolazeći pored ovakvih pasa. Ugasite komunalce biće puniji budžet ili neka oni iz svog džepa plaćaju odštetu a ne opštine.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija