Vatrogasci i policija spasili bebu koja je slučajno ostala zaključana u automobilu u Sremčici

Zahvaljujući brzoj reakciji policije i vatrogasaca spasena je jedna beba koja je ostala zaključana u automobilu u Sremčici.
Vatrogasci i policija spasili bebu koja je slučajno ostala zaključana u automobilu u Sremčici
Foto: Pixabay (ilustracija)
"Želim da se zahvalim vatrogascima, policiji i svim divnim ljudima u prolazu na današnjoj reakciji da mi spasu bebu iz auta kada mi se zaključala brava nakon što sam dete smestila i krenula da otvorim svoju bravu, a ključevi ostali na sedištu. Sve se desilo u Sremčici, nažalost bili su prinuđeni da polupaju staklo kako bi je izvukli, ali je to manje bitno, neka mi je dete dobro", napisala je jedna majka na storiju Instagram grupe "Serbialive Beograd".
Ona je dodala da od stresa u tom trenutku nije stigla da se zahvali ljudima koji su pritekli u pomoć, prenosi Blic.
"Beba je hvala bogu dobro", dodala je ova majka.
 
Ovoj majci se slučajno desilo da beba ostane zaključana u kolima, ali nažalost ima i roditelja koji ostave svoju decu zaključanu u kolima, što može biti veoma opasno, pogotovo kada su napolju visoke temperature.
 
Smrtni slučajevi mališana izazvani toplotnim udarom u zatvorenom automobilu najčešće se dešavaju zato što roditelji zaborave da su ih povezli sa sobom.
  • Imre

    11.07.2023 13:43
    Brzina
    Brzina zivljenja utice da bude razlog i do 90% fatalnih nesreca.
  • Dobrica

    11.07.2023 13:08
    Sve je dobro što se dobro završi.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija