FOTO: Skup podrške ruskom antiratnom aktivisti Peteru Nikitinu ispred Skupštine Srbije

Ispred Skupštine Srbije danas je održan skup podrške ruskom antiratnom aktivisti i osnivaču Ruskog demokratskog društva Peteru Nikitinu.
Njemu su bezbednosne službe Srbije zabranile ulaz u našu zemlju.
Okupljeni su nosili papire sa ćiriličnim napisima "Da li je Srbija pod Putinovom komandom", "Da li Srbija ima zakon i ljudska prava" , "Pravda za Nikitina" , "Da li su Rusi u Srbiji bezbedni".
 
 
Nikitin je istakao da se vratio letom preko Frankfurta i na pasoškoj kontroli mu je sinoć u 00.30 rečeno da tu sačeka.
 
Posle više od tri sata čekanja, rečeno mu je da je BIA odlučila da ne može da uđe u zemlju. 
  • Toma

    14.07.2023 07:22
    Niko ovde pojma nema ko je taj tip, ni za koga radi (a za nekog sigurno radi), niti gde je bio i šta je radio tamo odakle se vraćao. Ako na zahtev SAD treba smeniti Vulina (a treba), onda na zahtev Rusije treba ovog deportovati. Nije dobio azil u Srbiji, pa da ga štitimo.
  • xqt

    14.07.2023 07:12
    Ponovo pucanje u nogu
    Ovo je očito povezano sa vulinovim slučajem i vrlo je jaDNO.
  • Samo kazem

    14.07.2023 01:21
    Pustite coveka da udje, ima pravo. I pitajte ga kako komentarise izjave Porosenka dok je bio predsednik Ukrajine da ce ruska deca biti u bunkerima. I to isto pitati svakog aktivistu. Eto, mene zanima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija