Vučević: Ne znam šta je to "bot" i šta znači "botovanje", ali znam da se to ne radi organizovano

Predsednik SNS Miloš Vučević izjavio je da ne može da potvrdi verodostojnost spiska sa više od 14.000 "bot" naloga koji se pojavio na društvenim mrežama, a koji su navodno radili za SNS.
Vučević je u emisiji "Pravi ugao" na Radio-televiziji Vojvodine, komentarišući spisak ljudi od kojih su neki navodno bili zaposleni u javnim institucijama i ostavljali komentare na društvenim mrežama za SNS, kazao da ne zna šta je to "bot" i šta znači "botovanje", ali dodao da SNS to svakako ne radi organizovano.
"Ne radi se organizovano. Da li to neko radi pojedinačno, ja to ne mogu da znam", rekao je Vučević.
On je postavio i pitanje ko je objavio taj spisak, navodeći da je u pitanju Dragan Vidaković, koji je, prema njegovim rečima, pravosnažno osuđen za više krivičnih dela i koji se nalazi u Švajcarskoj koja ne želi da ga izruči Srbiji.
 
"Radi se o gospodinu Draganu Vidakoviću, sa tim pseudonimom na Tviteru, koji je osuđeni kriminalac u Srbiji, za krivična dela ne protiv nekog iz vlasti, nego za pronevere, utaje, ucene, saobraćajne nezgode, za ugrožavanje bezbednosti ličnosti. Ima pravosnažne presude i ima otvorene postupke", kazao je predsednik SNS.
 
Upitan o majicama "Ja sam bot" (I am a bot) koju su nosili visoki državni funkcioneri, kazao je da je to podrška svima onima čiji su lični podaci objavljeni, njihovi brojevi telefona, slike i kojima je prećeno, što je ocenio kao progon političkih neistomišljenika.
 
Iako je sada izjavio da ne zna šta je to "botovanje", pre dva dana je objavio fotografiju sa predsednikom Vučićem i napisao da "skupljaju botove na promenadi".
  • Fantom iz opere

    20.07.2023 16:56
    Skupljam botove
    To što ne znam šta su, ne znači da ih ne skupljam.
    Kad smo već kod toga, imam viška Vulina, đorao bih za Batu Gašića. Ili ponudite, vazda sam za fer trejd. P.S. imam dosta GaleNSa, ako nekom treba možemo se dogovoriti
  • Bojan

    18.07.2023 08:23
    Cirkus...
    Ako ne znaš šta je kako znaš kako je i da li je organizovano!?!???!!?!? :D :D :D
  • Iggy

    17.07.2023 13:09
    Hahahaha
    Ne znas sta je bot...ha ha ha ha,pa paripe glupi,pa ti ne znas nista,stoko SNS-ovska,a pre par dana skupljas botove po promenadi...mrs bre.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija