Đukić Dejanović: Zameraju Vučiću da se previše oglašava, a svi mu se obraćaju kada imaju problem

Potpredsednica Glavnog odbora SPS Slavica Đukić Dejanović izjavila je da se "svi obraćaju Aleksandru Vučiću kada imaju problem, a kada on odgovara na postavljena pitanja, ispada da ga ima mnogo".
Đukić Dejanović: Zameraju Vučiću da se previše oglašava, a svi mu se obraćaju kada imaju problem
Foto: 021.rs
"A kada ne bi odgovarao, zamerilo bi mu se što se ne oglašava", rekla je Đukić Dejanović u intervjuu za list Alo.
Ona je to rekla na konstataciju da neke iritira što se Vučić oglašava po svim pitanjima.
Đukić Dejanović je ocenila da Vučić "ima osećanje odgovornosti da rešava probleme građana koji ne spadaju u opis njegovih poslova, kako bi prevenirao sve situacije za koje proceni da mogu da eskaliraju".
  • Ha,ha,ha

    17.07.2023 15:14
    "Za gospodżu 3.000 !!!"
  • eto

    17.07.2023 12:53
    gđa
    vredi od svih opozicionara više...
  • Epa

    17.07.2023 08:59
    Epa
    nije tacno,Gospodjooo! Ja mu trazio da me pogura sa 100 hiljada evra da se odlepim od dna i nikada mi nije pomogao niti odgovorio! A toliko para kaze da ima i deli...nije u redu zaista...nos bi i clan SNS posta ma sve sto kaze...ali nista!!! A tolike je nacinio bogatim...nije uredu! I nikada vide nejcu glasati za njega nikadaaaa

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija