Dva muškarca se utopila danas na kupalištima: Jedan kod Titela, drugi kod Lazarevca

Dva muškarca utopila su se danas na kupalištima u Srbiji, jedan kod Titela, a drugi u jezeru Očaga kod Lazarevca, potvrđeno je Tanjugu u MUP-u.
Dva muškarca se utopila danas na kupalištima: Jedan kod Titela, drugi kod Lazarevca
Foto: 021.rs
Oko 15 časova telo jednog muškarca je izvučeno kod Titela, a oko sat vremena kasnije i telo drugog iz jezera Očaga. 
Drugih informacija za sada nema.
Podsetimo da je Ministarstvo unutrašnjih poslova, imajući u vidu najavljene visoke temperature, apelovalo na građane, posebno na roditelje sa malom decom, da koriste isključivo uređena kupališta sa spasiocima.
 
Građani su upozoreni eda ne skaču u vodu, posebno na mestima na kojima se ne vidi dno, kao i da u vodu ne ulaze nepripremljeni i pod uticajem alkohola jer to može dovesti do kobnih posledica.
 
Ne treba precenjivati svoje plivačke sposobnosti, preplivavati reke i jezera, a oni koji nisu sigurni ili su neplivači o tome treba da obaveste spasioca kako bi im posvetio posebnu pažnju. 
  • nikita petrovic

    16.07.2023 21:34
    precevanje
    po tropskim vručinama je glavni razlog nekontrolisanog ulaska u vodu kao i produžetak rashlađivanja koji škodi već iscrpljenom organizmu kad dolazi do kolapsa istog manje ili više,nije svaki organizam utreniran u takvim okolnostima

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija