Ako krećete ka granici: Velika gužva na prelazima Reske i Gradina, višesatna zadržavanja

Na graničnom prelazu Horgoš, na ulazu u Srbiju, zadržavanja su oko 60 minuta.
Putnička vozila ulaze u šest kolona, a sedma je rezervisana za autobuse.
Međutim, velika je gužva na susednom prelazu Reske, pa putnici prethodno moraju sa sačekaju dva sata da bi izašli iz Mađarske.
Na izlazu iz zemlje, na Horgošu, nema dužih zadržavanja.
 
Zbog špica turističke sezone, na istočnom kraku Koridora 10 prema Bugarskoj znatno je pojačan intenzitet saobraćaja. Na graničnom prelazu Gradina, na izlazu iz Srbije ka Bugarskoj, zadržavanja su višesatna, dok na ulazu u zemlju nema dužih čekanja.
 
Vreme zadržavanja je promenljivo i ne može se prognozirati. Granični prelaz Gradina nema alternativu, jedan je od najfrekventnijih, jer se tu slivaju vozila sa drugih graničnih prelaza-uglavnom sa Horgoša, a putnici su najčešće turski državljani koji odlaze na godišnji odmor u svoju zemlju.

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija