Jovanović: Ne očekujem da će Aleksić cepati Narodnu stranku

Poslanik i portparol Narodne stranke Stefan Jovanović izjavio je da ne očekuje cepanje te stranke posle stranačke skupštine, zakazane za 22. oktobar.
Na toj skupštini će se birati predsednik Narodne stranke između dva kandidata - Vuka Jeremića i Miroslava Aleksića.
"Ne može stranka da se cepa zato što se neko naljutio. Tako da ne očekujem ni da će Aleksić da cepa stranku", rekao je Jovanović za list Nova.
Jovanović je naveo da je Jeremić obećao da će ostati u stranci i ako izgubi na izborima za predsednika stranke i dodao da očekuje da će i Aleksić izaći sa istom takvom izjavom.
 
"Ne može stranka da zavisi od njihovih fotelja, jer stranka zavisi od politike i ljudi koji čine tu stranku. Očekujem političku ozbiljnost i zrelost oba kandidata, jer je i za opoziciju i za Srbiju važno da stranka desnog centra kao što je Narodna stranka ostane, opstane i pobedi režim Aleksandra Vučića", rekao je Jovanović.
 
Jovanović, koji je i poverenik Gradskog odbora Narodne stranke Niš, rekao je da će njegov zadatak na tom mestu biti da organizuje skupštinu odbora, kojem je mandat istekao u februaru, kao i da neće biti kandidat za čelnika niške organizacije Narodne stranke.
  • jljn

    27.07.2023 11:15
    Civilizacija
    Ne pamtim političkog lidera kao što je bio Sergej. T. Nakon rezultata ispod cenzusa mirno podneo ostavku, izabran novi predsednik i ostao u rukovodstvu stranke....
    I onda Sergej lud, nasilnik...
    Ispade jedini normalan lider stranke u Srbiji!
  • Taman pomislim

    27.07.2023 08:46
    Taman kada sam bio siguran za koju stranku ću da glasam i pomslim to je to, i onda krene priča o cepanju.
    Čudno uvek čim se nešto dobro pojavi, krenu priče protiv toga vrlo brzo u medijima, izgleda Vučiću smeta Narodna Stranka. Isto kao što se onaj poslanik Lazović pojavio u skupštini i postalo zanimljivo šta priča, primetim posle nedelju dana napade u medijima na njega.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija