Ambasador BiH u Srbiji podržao Vulina: Nepravedne i neopravdane sankcije SAD

Ambasador BiH u Srbiji Aleksandar Vranješ pružio je podršku direktoru BIA Aleksandru Vulinu, koji se odnedavno nalazi na crnoj listi SAD.
Ambasador BiH u Srbiji podržao Vulina: Nepravedne i neopravdane sankcije SAD
Foto: 021.rs
Vranješ je u Beogradu razgovarao sa Vulinom i "preneo mu izraze podrške srpskog naroda u BiH povodom nepravednih i neopravdanih sankcija SAD", objavila je RTRS.
"Republika Srpska i srpski narod veoma dobro znaju koliko su te sankcije neopravdane i nepravedne, jer mi decenijama trpimo razne oblike pritisaka, sankcija, oduzimanja nadležnosti, kršenja ljudskih prava od SAD, OHR i drugih zapadnih zemalja", rekao je ambasador BiH u Srbiji.
Dodao je da "Srbi u Republici Srpskoj znaju kroz šta prolazi direktor BIA kome je, kao u srednjem veku, politički presuđeno bez suđenja samo zato što je Srbin".
 
Vranješ se zahvalio Vulinu na podršci studentkinjama sarajevskog Fakulteta za kriminalistiku, koje su na dan obeležavanja genocida u Srebrenici na društvenim mrežama veličale ratne zločince.
 
"Zahvalan sam direktoru Vulinu na tome što je Valentini Vujičić i Slađani Todić obezbedio stipendije i mogućnost nastavka školovanja na Akademiji za nacionalnu bezbednost i time pokazao da Srbija stoji iza svih Srba gde god oni živeli i kakve god nepravde trpeli", naveo je on, prenela je RTRS.
  • @banderaš

    28.07.2023 06:53
    moraš
    prestati sa penjanjem , padovi sa bandere ti baš pomutili to malo pameti...
  • Mary Poppins

    27.07.2023 23:15
    Neka ga vodi svojoj kući i naka ga tamo podržava.
    Što se mene tiče,ja ga podržavam u Zabeli na robiji.
  • Pa

    27.07.2023 12:03
    Izgleda da se Ruski plan odvija po planu; sjedinjene srpske teritorije na čelu sa Dodikom.

    Izgleda to nikome u Srbiji ne smeta.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija