Maskirani napadači razlupali stakla na autobusu kod Grocke, unutra bili navijači iz Hrvatske

Policiji je jutros oko 4.30 prijavljeno da su nepoznate osobe razlupale stakla autobusa na autoputu Niš-Beograd, a da je jedna osoba povređena.
Maskirani napadači razlupali stakla na autobusu kod Grocke, unutra bili navijači iz Hrvatske
Foto: Pixabay
Jedna osoba je povređena, ali je odbila pomoć, a policija traga za napadačima, rečeno je FoNetu, a više detalja o ovom incidentu za sada zvanično nije dostupno.
Prema navodima beogradskih medija, maskirani muškarci su palicama, jutros oko četiri sata na auto-putu kod Grocke, razbili stakla na autobusu u kom su bili navijači iz Hrvatske.
Na mesto napada brzo je stigla policija i Hitna pomoć.
 
Lake povrede zadobio je vozač, koji se požalio na posekotinu na ruci.
 
Prema saznanjima portala telegraf.rs, u autobusu su bili navijači FK "Rijeke" i niko od njih nije povređen.
 
Nezvanično, napadači su automobilima blokirali put autobusu u kom su bili navijači koji su se vraćali sa Kosova, a zatim palicama počeli da udaraju po staklima.
  • Ha

    28.07.2023 15:34
    Hm
    Dokle više? Gde je milicija da ih strpa u zatvor? Bagra.
  • B

    28.07.2023 14:40
    V
    Volio bih vidjeti kako su navijali dragi putnici...Ne opravdavam,vandalizam, najvise me iritiraju grafiti po nasim zgradama od NAŠIH..uzas
  • BGD 011

    28.07.2023 14:25
    Srbija bezbedna zemlja...
    "Maskirani napadači razlupali stakla na autobusu kod Grocke, unutra bili navijači iz Hrvatske" Iako su bili maskirani, policiji su od ranije poznati. Dobro dosli u Srbiju zemlju bezbednu.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija