Ponovo objavljen spot u kojem su targetirani novinari N1 i Nova S

Na društvenoj mreži TikTok objavljen je klip u kojem su televizije N1 i Nova S označene kao "inkarnacija antisrpske propagande" čija je "zla namera da zatru srpski identitet".
Ponovo objavljen spot u kojem su targetirani novinari N1 i Nova S
Foto: 021.rs
U spotu koji traje oko 90 sekundi prikazane su fotografije sadašnjih i bivših novinara te dve televizije, lista Danas i portala Insajder, a pored njih i fotografije pojedinih opozicionih političara.
"Bezdušno anatemisanje i satanizacija srpskog naroda postali su deo njihove svakodnevice a sve to je finansirano stranim novcem. Oni su spremni nasilno dovesti strani faktor na vlast kako bi svoje interese sprovodili pod plaštom lažne demokratije. Njihov lukavi plan je podrška nelegitimnoj vlasti takozvanog Kosova u šikaniranju srpskog naroda koji tamo živi", navodi se u klipu.
 
I početkom jula novinari N1, Nove S i novina Nova bili su na udaru kampanje targetiranja. U videu koji je objavljen na društvenim mrežama pozivalo se na "suprotstavljanje" profesionalnim medijima "ujedinjenjem".
  • Saša

    29.07.2023 20:14
    Odgovornost
    Na žalost istina je da ovi mediji zastupaju politiku zapada i na svaki način favorizuju kandidate koji odgovaraju njihovim interesima. Čitam ih jer pored tog favorizovanja svojih pulena objavljuju i prljav veš sadašnjih na vlasti koje su isto oni doveli.
    Ne slažem se da su Ćosić, Petrović i Bećkovićka izdajnici i da rade za bilo čije interese nego jednostavno razotkrivaju muljatore. Pravi izdajnici su oni koji zarad vlasti prave štetne ugovore za našu zemlju i stavljaju nas u vazalni položaj!
  • Coravi desk

    29.07.2023 20:07
    Jednom radikal, uvek radikal.
  • /

    29.07.2023 15:11
    /
    pa nista, dajte jos spiskova.

    bice ovo duga inflaciona zima dok se srbalj ne opameti.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Vučić: Važno je da Vlada bude srpska

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić prokomentarisao je tokom obilaska radova na Nacionalnom stadionu u Surčinu sastav nove Vlade koju je predložio mandatar Miloš Vučević.

Pojačan saobraćaj ka izletištima

U Srbiji se danas, zbog prvomajskog uranka, očekuje povremeno pojačan saobraćaj na putevima koji vode ka lokalnim izletištima, banjama, jezerima i ostalim turističkim mestima.