Mići Megatrendu ukradene zlatne poluge - ili ipak ne?

Iz kuće u Beogradu ukradeno je više kilograma zlatnih poluga, saopštilo je Prvo osnovno javno tužilaštvo.

Prema saopštenju, krivičnu prijavu u policijskoj stanici Savski Venac podneo je M. J, za kojeg beogradski mediji pišu da je Mića Jovanović, osnivač Univerziteta "Megatrend".

Kako dodaju u tužilaštvu, koje nije otkrilo identitet muškarca koji je podneo prijavu, policijski službenici na terenu izuzimaju sve materijalne dokaze rade utvrđivanja učinioca, skidaju video nadzir i obavljaju uviđaj. 

Nakon što su mediji objavili da je zlato nestalo iz kuće Miće Jovanovića na Senjaku, osnivač "Megatrenda" se oglasio, demantujući čitavu priču za Telegraf.
 
"Želim da kažem da je nemoguće moju kuću opljačkati jer imam čak fizičko obezbeđenje koje je prisutno 24 sata. Bio sam u Kanu i tvrdim da nisam zvao policiju niti mi je odneto zlato. Ja vas molim da objavite istinu. Kuća na Senjaku je i pod video nadzorom", poručio je Jovanović.
 
Međutim, Blic piše da je, prema njihovim saznanjima, Jovanović jutros prijavio krađu, te da je prijavu ubrzo nakon toga povukao. 
  • Ans

    01.08.2023 20:09
    Odgovor Čitaocu iz Nemačke
    Koja nebuloza- kao da je Odgovor pisao "dr Mića" lično
  • Čitalac iz Nemačke

    01.08.2023 18:58
    Megatrend Nemci priznaju
    Odgovor @Bunga-Bunga Dr Mr
    Ne znam kakva je situacija na Megatrendu danas ali odgovorno tvrdim da je moja životna saputnica, posle studija pedagogije na ("državnom") Filozofskom fakultetu u BG, magistrirala na takođe državnom, učiteljskom fakultetu u BG. Pokušaj da doktorira na filozofiji je propao jer bi morala da čeka bar 5-6 godina da stigne na red. Prijavila se na Megatrend kod dekana Milivoja Pavlovića i za samo godinu dana je doktorirala. Pošto živi i radi u Nemačkoj, podnela je svoje "državne" diplome i dokaze o magistraturi i doktoratu da bi ih Nemci priznali- instituciji "Stalna zajednička konferencija pokrajinskih ministara prosvete" u Bonu (u Nemačkoj resor prosveta pripada pokrajinama) na adresu Ständige Konferenz der Kultusminister in Bonn. "Državne" diplome i magistrat Nemci nisu ni posle 3 godine razmatranja od dana predaje preskupih overenih prevoda do danas potvrdili njene kvalifikacije, ali su doktorat sa Megatrenda priznali u roku od samo 6 meseci! Na pitanje zašto je tako -nezvanični odgovor je bio -pa mi znamo da su mućke i korupcija na tzv. "državnim" fakultetima strašni i često gori od uslova na samo dva privatna fakulteta -jedan od njih je Megatrend! Tu bi, ako se na Megatrendu nešto u međuvremenu nuje promenilo na lošije, KRAJ PRIČE o diskvalifikaciji Megatrenda kao međunarodno priznate obrazovne institucije!
  • Jugoslav Brkić

    01.08.2023 18:03
    Da da, jer Univerzitet i zlatne poluge idu ruku pod ruku. Vivat akademija!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija