CRTA: Vučić se 30 puta obraćao građanima u samo 40 dana

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić 30 puta se direktno obratio građanima putem televizija sa nacionalnom frekvencijom u poslednjih 40 dana, saopštila je CRTA.
CRTA: Vučić se 30 puta obraćao građanima u samo 40 dana
Foto: Beta/AP

Centar za istraživanje, transparentnost i odgovornost (CRTA) navodi da je u analizi posmatran period od 1. jula do 9. avgusta ove godine.

Kako su dodali, za sutra je najavljen još jedan "ekskluzivni specijal", odnosno gostovanje Vučića u emisiji "Ćirilica" od 21 čas na televiziji Hepi.

Predsednik Srbije poslednji put se juče obratio građanima, zajedno sa premijerkom Anom Brnabić, kada su predstavljali projekte koji će u Srbiji biti izgrađeni do 2027. godine.

  • Samo posmatram

    11.08.2023 07:26
    Obraćao se 30 puta za 40 dana?
    Zato postoji daljinski, pa se to ni ne oseti, po meni, nije se obratio ni jednom.
  • Odvratnog li naroda

    09.08.2023 19:01
    Neposredno nakon one oluje upravo na ovim stranama su kukali kako "vrdalame nema na televiziji". A sada ovde kukaju kako je dosadan. Znate li vi narode šta uopšte hoćete?
  • Шта сте мислили?

    09.08.2023 18:49
    Зар сме да прође дан без нашег величанственог преЦедника на телевизији? Е па неће да може тако...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija