Vučević: Ne kasnimo sa novim pokretom za državu, videćete kako ćemo ga formirati

Predsednik SNS Miloš Vučević kaže da je bila ideja da se pokret za državu formira "za Vidovdan, ali dešavalo se i danas se dešava mnogo problema oko Kosova i Metohije, kao i mnogo drugih aktivnosti".
Vučević: Ne kasnimo sa novim pokretom za državu, videćete kako ćemo ga formirati
Foto: 021.rs

On kaže da "nema tu zakašnjenja".

"Kad bude to urađeno, a ja mislim da će biti početkom jeseni, ako se ne desi nešto loše, ne daj Bože, videćete kako ćemo to formirati. To će biti tek početak razvoja cele te inicijative. To je pred nama, ja sa zadovoljstvom čekam da vidimo kako će to sve biti formirano", rekao je Vučević za TV Prva.

On je naveo da će to biti "najširi mogući politički front čiji je zajednički imenitelj Srbija kao slobodna, nezavisna država".
 
Na pitanje o izborima, on je podsetio da je u aprilu, maju, termin za redovne lokalne i pokrajinske izbore, ali i "prilika da možda uključimo još neke izbore".
 
"Ako žele (opozicija) ranije na izbore nije nikakav problem. Ali nema ucenjivanja - hoćemo ove, a nećemo one. Hoćete beogradske izbore - ok, ali pričamo o parlamentarnim, pričamo o lokalnim, pokrajinskim. Ne bežimo ni od jedne teme, ali ne dozvoljavamo uslovljavanje, nije to pijaca", rekao je Vučević.
  • BGD 011

    11.08.2023 17:58
    Laz, laz,laz...
    Osnivaci bezveznih stranaka i kojekakvih pokreta, pitanje za vas. Zasto vam skoro na svakoj vezbi strada vojska? Kad cete reci istinu o padu helikoptera? Kad cete objaviti istinu ko je i zasto ubio dvojicu gardista u Topcideru?
  • Fuj49

    11.08.2023 17:27
    Bezvezarija
    Vođin eho je sve lepo ponovio. Gazda će ga potapšati po ramenu. Ne moraju ništa da osnivaju, neka učlane svo stanovništvo Srbije bez pristanka, pa ćemo da se branimo sami od sebe jer pameti nema.
  • Dušan l

    11.08.2023 16:00
    Pazi javio se Miša, koji se ni u kući nizašta ne pita.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.