FOTO: Tramvaj iskočio iz šina nakon sudara sa autobusom u Beogradu, desetoro povređenih

Najmanje deset osoba je povređeno, od kojih dve teže, u udesu autobusa i tramvaja na Trošarini u Beogradu.
Dve osobe su teže povređene i prevezene u Urgentni centar, kada je jutros oko šest sati na Trošarini tramvaj na liniji 9 iskočio iz šina, posle sudara sa gradskim autobusom na liniji 50, rečeno je RTS- u Hitnoj pomoći.
"Imamo deset povređenih, još jedna naša ekipa je na licu mesta. Dva pacijenta sa teškim telesnim povredama zbrinuta su na licu mesta po protokolu za traume i prevezena su u Urgentni centar radi dalje dijagnostike i lečenja. Isti je slučaj i sa drugim pacijentima", navodi dr Bojana Aćimović iz Hitne pomoći.
 
 
Na mestu udesa nalaze se četiri ekipe hitne pomoći i policija.
 
 
Uviđaj je u toku.
 
 
  • Gužva

    14.08.2023 09:56
    6 sati, gust saobraćaj, gužva.
  • Goran Mijatović

    14.08.2023 07:41
    Ponedeljak
    Da se kladimo da je bar jedno od slupanih vozila vozio neki Hasan ili Mustafa...?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.