Tepić: Vlast ne raspisuje beogradske izbore zbog kukavičluka, neko da im javi da su već pali

Potpredsednica Stranke slobode i pravde Marinika Tepić ocenila je da vlast ne raspisuje beogradske izbore zbog "kukavičluka i svesti da su u Beogradu već pali, samo im niko nije javio".
Tepić: Vlast ne raspisuje beogradske izbore zbog kukavičluka, neko da im javi da su već pali
Foto: Beta/AP

"Ostaje još samo da se to ozvaniči i na izborima, koji će kad-tad doći, neće moći doveka da beže od njih", rekla je Tepić u intervjuu za list Nova.

Na pitanje veruje li da je moguća zajednička izborna lista na kojoj će biti svi organizatori protesta, ona je odgovorila da veruje da je takva lista moguća i da se nada "volji i spremnosti svih kolega da tako bude".

"Tokom ovih godinu dana rada u Narodnoj skupštini, a naročito u ova poslednja tri meseca tokom protesta, uspeli smo da izgradimo poverenje snažno kao nikad dosad, solidarnost, podršku, zajedništvo, koje je dugo nedostajalo, i da ono što nas spaja u borbi za normalnu Srbiju - stavimo u prvi plan, a ono što nas razlikuje da ne dozvolimo da nas u tome spreči", naglasila je Tepić.
 
Kako je rekla, "pokazalo se da je moguće, pokazali smo da možemo i mislim da je to dobar put".
 
Ona naglašava da protesti "Srbija protiv nasilja" treba da ostanu mirni, kao i do sada, "ne možemo se protiv nasilja boriti nasiljem".
 
"No, svakako će postatati agilniji, aktivniji i intenzivniji", odgovorila je Tepić na pitanje šta se može očekivati od septembra.
  • Marko

    18.08.2023 10:44
    Ista ste vi ološ iz opozicije kao i ovi što su na vlasti. Zato većina naroda ne izlazi na te vaše proteste, a takođe ni na glasanje. Hoće li se ikada u ovoj jadnoj državi pojaviti pošten političar?
  • Đole

    18.08.2023 10:11
    Opklada
    Jel može obećanje o ostavci ako se ne ispune prognoze?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija