Đilas o Vučićevoj osudi poteza Pinka: Bitno da se ne ponavlja, možda se i on boji iste sudbine

Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas smatra da je dobro što je ono što je urađeno Mariniki Tepić i njemu na Pinku, sudeći prema rečima Vučića, biti zabranjeno u Srbiji.
Đilas o Vučićevoj osudi poteza Pinka: Bitno da se ne ponavlja, možda se i on boji iste sudbine
Foto: 021.rs

Zabranjeno je, kaže, i u ostatku normalnog sveta.

"Vidim da je mnogo onih koji kažu da je Vučić to odlučio jer se plaši da neko može falsifikovati njegov glas i pustiti preko mreža, svestan da bi svi njegovi birači poverovali da je to zaista i rekao. I što je još gore, niko ne bi mogao da ih ubedi da nije, da je to falsifikat. Ali zaista mislim da razlog nije bitan, već da je bitno da se takve stvari više neće raditi", navodi Đilas.

Kako kaže, mi živimo u potpunom ludilu.
 
"SNS nam je ukrala normalnost, samo su nam falsifikati snimaka izgovorenih reči još falili. Zato je dobro što toga više neće biti", kaže on.
 
Podsetimo, predsednik Srbije Aleksandar Vučić kritikovao je jutros upotrebu veštačke inteligencije u programu na televiziji Pink.
 
"Smatram da su predstavnici bivšeg režima u pravu i da to ne sme da se radi. To je grubi falsifikat i očekujem da će državni organi da reaguju", rekao je Vučić na RTS.
 
Predsednik Stranke slobode i pravde Dragan Đilas najavio je u sredu tužbu i niz pravnih radnji protiv Željka Mitrovića i Televizije Pink zbog zloupotrebe veštačke inteligencije, nezakonite obrade glasa, lika i objavljivanja na internet stranici i u TV programu.

"To je falsifikat koji se emitovao nekoliko dana u dnevnicima TV Pink i za koji su mnogi ljudi u Srbiji poverovali, da zaista izgovaramo, prvo Marinika, a onda i ja", rekao je Đilas.

  • zgađen

    19.08.2023 07:18
    Nije još shvatio
    Đilas, izgleda, ponovo veruje vučiću.
  • Инспектор Вишекруна

    18.08.2023 15:50
    Занимљиво
    Дотични клип је још на youtube каналу Жељка Митровића!
  • bata_sky

    18.08.2023 15:21
    Na primer...
    Dovoljno je da "isplivaju" i nemontirani materijali naseg "dragog" vodje.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Preminuo novinar Bojan Tončić

U Beogradu je u 57. godini, nakon duge bolesti, preminuo novinar Bojan Tončić, saopštilo je danas Nezavisno udruženje novinara Srbije (NUNS).

Uhapšen zbog pokušaja ubistva u Mirijevu

Policija u Beogradu je, u saradnji sa Višim javnim tužilaštvom, uhapsila M. P. (41) zbog sumnje na pokušaj ubistva, saopštili su danas iz Ministarstva unutrašnjih poslova.