Radnik poginuo dok je popravljao lift u Skupštini Srbije

Radnik Narodne skupštine N. K. (45) poginuo je danas u zgradi Parlamenta dok je pokušavao da popravi lift.
Radnik poginuo dok je popravljao lift u Skupštini Srbije
Foto: 021.rs
To je potvrđeno za Nova.rs.
Prema nezvaničnim saznanjima beogradskih medija, lift je iznenada krenuo i smrtno povredio radnika koji je inače bio zadužen za održavanje vodovoda.
Zaposleni su odmah pozvali Hitnu pomoć, koja je mogla samo da konstatuje smrt.
 
U MUP-u su za Betu rekli da je u zgradi Skupštine Srbije ekipa Hitne pomoći konstatovala smrt jednog radnika i o tome obavestila policiju. Dodali su da je to jedina informacija s kojom trenutno raspolažu.
 
Uviđaj na licu mesta obavljaju dežurni tužilac Višeg javnog tužilaštva u Beogradu i pripadnici policije.
 
Iz Skupštine nisu mogli da potvrde informaciju, ali su rekli da će sve aktivnosti predsednika Skupštine biti otkazane, nakon čega je stiglo i zvanično saopštenje da se otkazuju sastanci.
 
Predsednik Skupštine Srbije Vladimir Orlić imao je u 12.30 zakazan sastanak sa v.d. direktorom Uprave za saradnju sa dijasporom Arnoom Gujonom. 
  • neurosis

    24.08.2023 13:55
    Strasno.
    Najdublje saucesce :-(

    U drzavi u kojoj je najvaznije imati sto veci broj lajkova na drustvenim mrezama ovakve i slicne stvari sve vise postaju svakodnevnica.
  • BGD 011

    24.08.2023 13:19
    Uzas
    Strasno je to kakve nemarnosti se dogadjaju u Narodnoj Skupstini Republike Srbije. Nemarnosti i javasluk koji je kulminirao scenom horora da lift giljotinira radnika, vodoinstalatera koji je pokusao da ga popravi, ocigledno po necijem nalogu, a za taj posao nije bio strucan. Uzas!
  • Laloš

    24.08.2023 12:37
    Kada vodoinstalater popravlja lift u najvišem telu jedne države ne mora se biti previše pametan za zaključak kako je na nižim nivoima.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija