Vesić: Razmatramo kako da građane koji žive kraj auto-puteva zaštitimo od buke, radi se projekat

Ministar građevinarstva, saobraćaja i infrastrukture Goran Vesić razgovarao je sa direktorom Saobraćajnog instituta CIP Slavenom Ticom.
Vesić: Razmatramo kako da građane koji žive kraj auto-puteva zaštitimo od buke, radi se projekat
Foto: 021.rs
Kako je naveo, razmatraju projekat kako da se građane, koji žive pored auto-puta, zaštite od saobraćajne buke.
"Ministarstvo građevinarstva saobraćaja i infrastrukture i 'Putevi Srbije' naručili su od Saobraćajnog instituta CIP Projekat zaštite od buke u svim naseljenim mestima koja se nalaze na mreži postojećih auto-puteva koja je duga skoro hiljadu kilometara. Kada je Beograd u pitanju, najugroženiji su novobeogradski blokovi 22, 23, 28 i 29. Tu će se prvo postaviti barijere za zaštitu od buke", naveo je Vesić na Fejsbuku.
Kako je dodao, dok je obavljao javnu funkciju u upravi Beograda više puta je tražio da se postave barijere za zaštitu od buke.
 
"Sada sam u prilici to i da ostvarim", zaključio je ministar.
 
  • Nenad

    15.11.2023 10:38
    Ostali blokovi?
    A sta je sa blokovima 33,34, 37 i 38? Oni su isto pored autoputa ministre!!!
  • Vlada

    31.08.2023 10:51
    Napravite projekat kako da zaštitite stanovnike bulevara Evrope od haosa koji će nastati izgradnjom mosta
  • Naje

    30.08.2023 12:27
    Ovi su stvarno i….. kako promisljanje ili projekti,napravi se zastitna ograda kao svuda po Evropi i gotova stvar.Ta tacka je trebala biti u projektu izgradnje autoputa.Pa vas je nas najveci neprijatelj poslao da vrsite vlast u Srbiji tako neobrazovani i lopovski nastrojeni.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija