U Bujanovcu nema parizera

Cene 20 artikala snižene su od danas u marketu velikog trgovinskog lanca u Bujanovcu, ali pilećeg parizera trenutno nema na stanju.
U Bujanovcu nema parizera
Foto: 021.rs
"Pileći parizer nismo našli, jer ga trenutno nema na stanju, ali se očekuje da ubrzo bude deo ponude", navodi portal Bujanovačke.rs.
Kasirke, koje od jutros uslužuju Bujanovčane u ovom marketu, kazale su da nisu primetile razliku u navikama potošača i da, bar za sada, nema povećanje kupovine sniženih proizvoda. 
Kupci koje su novinari zatekli u trgovini kazali su za Bujanovačke da im pojeftinjenje ne znači ništa i da je to samo "mazanje oči narodu pred izbore". 
 
"Koliko znam, popust će važiti samo do kraja godine, jer će valjda izbori do tada biti. Ne jedu ljudi svaki dan parizer, pa da uštede mnogo para. Postoje mnogi drugi proizvodi koji su bitniji za ljude, a koji su preskupi", kazali su oni. 
 
Nakon pregovora predsednika Srbije Aleksandra Vučića i ministra trgovine Tomislava Momirovića s predstavnicima velikih trgovinskih lanaca, pojeftineli su mleko, jogurt, sir beli kriška, jabuke, krompir, testenina, pileće meso (trup), salama u omotu, sok od jabuke od dva litra, kafa, hrana za bebe, šampon za bebe, kupka za bebe, dečije pelene, šampon za odrasle, kupka za odrasle, toalet papir, higijenski ulošci, deterdžent za pranje sudova i deterdžent za pranje veša. 
 
Predsednik Srbije najavio je za narednu nedelju pojeftinjenje još desetak artikala.
  • Dragan

    16.09.2023 22:40
    Parizer
    Sad i oni koji nikad ne kupuju i ne jedu parizer šalju negativne komentare ...kakav smo mi to narod?
  • E

    13.09.2023 21:54
    Zlica
    To niko ne zna šta je pileći trup čak ni on. Kako da zna kad ne kupuje. Jede iz državnih jasli
  • злица

    13.09.2023 17:02
    ?A ja samo da pitam
    A ja samo da pitam,pileće meso pojeftinilo a koji očin je trup jer to prva klasa.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija