Vučić o naoružanju: Stižu nam neke stvari koje suštinski menjaju poziciju Srbije

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da bi u naoružanje Vojske Srbije (VS) trebalo da stignu nova sredstva koja, kako je ocenio, suštinski menjaju poziciju zemlje.
Vučić o naoružanju: Stižu nam neke stvari koje suštinski menjaju poziciju Srbije
Foto: FoNet (Ministarstvo odbrane)
Vučić nije hteo da precizira o kojim sredstvima je reč, navodeći da ne može da govori o tome.
"Neke stvari nam stižu, mi to nazivamo našim igračkama ali to igračke nisu već nešto mnogo važno za opstanak Srbije, nešto što suštinski menja poziciju Srbije", rekao je Vučić u Nišu gde je povodom Dana srpskog jedinstva, slobode i nacionalne zastave prisustvovao prikazu naoružanja, vojne opreme i dela sposobnosti Vojske Srbije (VS).
On je izneo samo da će uskoro, najverovatnije u oktobru, stići 12 novih helikoptera Mi-35.
 
"To su izuzetni helikopteri. Oni drugačije zvuče od ostalih helikoptera. Samo štekću. Njihov zvuk uplaši neprijatelja. To su leteći tenkovi", rekao je Vučić.
  • ACO

    09.01.2024 08:02
    Lupetanje
    Ovi sa malicioznim komentarima neka pogledaju dobro sebe u ogledalu i zamisle se kako bi bilo da su iole normalni.
  • Milutin

    16.09.2023 09:19
    A ko će da vozi?
    Miško?
  • Posmatrač sa strane

    15.09.2023 20:50
    Ekon. tigar postaje vojna sila
    Tajanstven kao i uvek da bi se koliko sutradan, da se napravi važan, sve "izlajao" u narod. Možda mu je onaj debeli severnokorejski diktator, od koga verovatno i AV uči kako se vlada i kako se tiraniše narod, obećao dostavu dalekometnih raketa sa atomskim bojevim glavama? Kada stigne to novo oružje, biće strah i trepet ne samo za komšije nego i za NATO- ova poruka se izvlači iz Vučićevog govora!Još kada krene masovna proizvodnja Pink-dronova Željka Mitrovića, gde će srpskoj armiji biti kraj? Kosovska Mitrovica, Berlin ili možda Pariz?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.