Čoveka tukli do smrti, pa probali da prikažu da je stradao u udesu

Кraljevačka policija uhapsila je braću D. V. (25) i D. V. (26) iz Trstenika, kao i К. R. (21) iz Кruševca, Z. V. (51) i D. L. (73), obojica iz Trstenika, zbog sumnje da su počinili ubistvo.
Čoveka tukli do smrti, pa probali da prikažu da je stradao u udesu
Foto: 021.rs
U saopštenju Policijske uprave u Kraljevu se navodi da se oni terete da su u četvrtak oko 22 časa, nakon svađe i tuče sa muškarcem (41) iz Trstenika, u i ispred jednog ugostiteljskog objekta u mestu Rudno kod Кraljeva, ušli s njim u automobil i, dok je vozio, zadali mu više udaraca po glavi i telu.
Potom ga je, kako se sumnja, D. V. (25) više puta posekao nožem, nakon čega je četrdesetjednogodišnjak vozilom sleteo s puta.
Sumnja se da su braća nastavila da udaraju muškarca koji je od zadobijenih povreda preminuo na licu mesta.
 
Petorica osumnjičenih terete se da su, kako bi prikrili ubistvo, telo stavili u takav položaj da izgleda kao da je nastradao u udesu.
 
Uhapšenima je određeno zadržavanje do 48 sati i oni će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Kraljevu.
  • Koko

    16.09.2023 10:15
    ??
    Šta sam sada pročitala? Petoro junaka na jednog? Ko je ove likove gajio, vaspitavao, šta su životu radili i naučili i kako do ovoga dođe? Užasnuta sam što ovakvi stvorovi slobodno hodaju među nama. Više nemam nimalo poverenja ni sigurnosti da običnog čoveka država može da zaštiti.
  • kratka pamet

    16.09.2023 09:10
    ovi nisu pogledali nijednu epizodu iz csi serijala, ako su pomislili da ce saobracajka pokriti rane od hladnog oruzja.
  • mns

    16.09.2023 09:02
    pa sad će , nadam se , dugo , dugo u zatvoru razmišljati šta im je to trebalo...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija