Momirović: Preprodaja jeftinijih proizvoda će se oštro sakcionisati

Proizvoda iz akcije "Bolja cena" ima dovoljno i biće dostupni na rafovima svih maloprodajnih objekata u zemlji, a biće i novih 10 do 15 namirnica naredne nedelje.
Momirović: Preprodaja jeftinijih proizvoda će se oštro sakcionisati
Foto: 021.rs
To je najavio ministar trgovine Tomislav Momirović.
"Preprodaja će se oštro sakcionisati, jer cilj je da građani mogu da kupe više robe za svoj novac. U narednom periodu još detaljnije ćemo kontrolisati sekundarno tržište. Robe ima, brzo se nadopunjuju proizvodi", rekao je Momirović za RTS.
On je naveo da se svi odriču dela zarade, tvrdeći da "nema zabrana i nikoga ne teraju na nešto".
 
"Želimo da građanima omogućimo da lakše prebrode ovu jesen i uveren sam da se neće desiti da drugi proizvodi poskupe nauštrb ovih", rekao je Momirović.
 
Kada je reč o maržama, Momirović je rekao da ne postoje zvanični podaci i da je on zahvalan trgovcima jer su se odrekli dela zarade, a kod nekih proizvoda sa "Boljom cenom" i cele zarade.
  • Zdrava hrana

    18.09.2023 18:34
    Puna vitamina
    Ovo je ono što je potrebno narodu, u ovom prelaznom periodu da sačuva imunitet i odbrani se od virusa... Dajte još neki klanični otpad da se ne baci... Zamenite vaše bifteke i hrono ishranu sa ovim izobiljem, ku.ve i licimuri
  • 9

    18.09.2023 14:02
    Ne kupuje se ni po ovoj ceni
    Ni keovi ni mačke ovu soju baš ne vole i ko to da kupi pogotovo po još višoj ceni ? Jedino će pasti cena organizovanja mitinga jer će sendviči od pola hleba ,majoneza i parizera bitno pojeftiniti predizborne skupove.
    Ipak 600.000 autobusmenova nije mala stavka.
  • Del Potro

    18.09.2023 13:11
    A kako ide preprodaja države, legendo.......

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija