Bivši radnik ubo vlasnika restorana u Knez Mihailovoj, motiv - neizmirena zarada

U jednom restoranu u Knez Mihailovoj ulici u Beogradu danas nešto posle 12 sati jedan muškarac je ubo drugog, potvrđeno je agenciji Beta iz Ministarstva unutrašnjih poslova.
Osumnjičeni je uhapšen, a povređeni je prevezen u bolnicu.
Kako prenose mediji, napadač je bivši radnik tog restorana, dok je žrtva vlasnik.
Mediji su ocenili da je motiv napada neizmirena zarada.
  • A3

    21.09.2023 07:26
    Poznato iz istorije
    Kad dogori do nokata, onda...
  • Novosadjanin

    21.09.2023 07:04
    Zub za zub
    Narode samopomoc to je najbolji nacin trazenja pravde.Radite i cutite dok sudstvo korumpirano skida kajmak jer ne vredi ici po sudovima,treba isto tako sudije da im se odere koza i presvuci fotelju na kojoj ce sesti sledeci sudija pa da vidimp dokle ce suditi u ime naroda za svoj djep.
  • Mille

    21.09.2023 06:54
    @Manli
    To poznavanje materije je steceno na BK,Educions,ili neki drugi renomirani SNS fakultet???Nemas ti pojma kada je neko gladan a neko se izdrkava to u drustvenom sektoru nema pa yato tako pises...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Podmlađivanje vojnog vrha Srbije

Novim postavljenjima i unapređenjima Vojska Srbije (VS) podmladila je komandni kadar i generalski kor, prenosi danas portal Balkanska bezbednosna mreža.