Vučić najavio: Marko Đurić se iz Vašingtona uskoro vraća u Beograd

Predsednik Srbije Aleksandar Vučić najavio je da će se ambasador Srbije u SAD uskoro iz Vašingtona vratiti u Beograd.
"Neko bi rekao da smo Marko i ja imali sportske aktivnosti, ili da smo išli u dužu šetnju, a pravi razlog našeg odlaska u Brayant park krije se u fotografiji br.2. Sve što su imali od vafla, ili kako mi kažemo - bakinog kolača, nas dvojica smo pojeli. To je meni priprema za povratak u Beograd, a i Marko će uskoro iz Vašingtona nazad u Srbiju", napisao je Vučić na Instagramu, uz fotografiju Đurića i njega u trenerkama i patikama.
On međutim nije objasnio zbog čega se Đurić vraća u Srbiju.
 
Vučić je ovu nedelju proveo u Njujorku, gde je prisustvovao godišnjem zasedanju Generalne skupštine UN i razgovarao sa brojnim svetskim zvaničnicima. 
On je juče održao i govor u Ujedinjenim nacijama.
  • Ххххммм

    24.09.2023 08:40
    Ииииинеће вам
    Неће вам ово помоћи да сакријете истину
  • Ava

    23.09.2023 17:51
    Strasno
    Stidim se kad ga vidim ,a o ovom nebitnom liku dvorskoj l..i izlisno je pricati
  • av

    23.09.2023 14:04
    P.S. I marko mi je aplaudirao posle svakog izjedenog bakinog kolača, rek'o sam mu da ne mora, ali me se dete poželelo a i poželelo se tapšanja meni da nije žalio ni svoje pocrvenele dlanove.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija