Rafali na Kosovu tokom uključenja novinarke u program

U blizini sela Banjska gde se noćas dogodio napad na jedinicu kosovske policije, prema rečima novinara koji se nalaze na magistralnom putu u blizini sela, čuju se rafali.

Novinarka radija Kontakt plus Ana Marija Ivković javila se za N1 sa magistralnog puta nekoliko kilometara od Banjske, dok je govorila, čuli su se rafali.

"Tu se nalazi blindirano vozilo kosovske policije i naoružani policajci, četiri jedinice smo videli na putu od Zvečana do Banjske", rekla je ona.

"Situacija je mirna, ali ne možemo da dobijemo informacije šta se dešava u Banjskoj. Ovo je scenario kog smo se svi plašili i trenutak da dobijemo snažnu reakciju međunarodne zajednice", navela je ona.
  • Dušan

    24.09.2023 13:30
    Ima hleba i kecapa
    Glavna tema
    Vucic Sin svih penzionera
    Pojeftinionje
    Parizer;
    Mer za pranje sudja;
    Nova teba u rezi prestave za glup
    Opet kriza na KIM i stradanje jadnog srpskog naroda. Jadan,jadan stonima samo 3 duple plate i po dva stana u Srbiji. Jadan taj narod dole
  • Samo pitam

    24.09.2023 12:01
    Više se ne priča o poskupljenju goriva, gasa, struje ... ?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Cigarete ponovo poskupele

Cigarete su ponovo poskupele, a u Službenom glasniku su objavljene nove cene koje će važiti od 7. maja.