Pronađeno telo još jedne osobe koja je učestvovala u sukobima u Banjskoj

Telo još jedne osobe, koja je učestvovala u sukobima u selu Banjska, pronađeno je danas, izjavio je kosovski specijalni tužilac Naim Abazi.
Pronađeno telo još jedne osobe koja je učestvovala u sukobima u Banjskoj
Foto: Beta/AP
Abazi je za prištinsku Kohu, nakon jučerašnjih događaja, rekao da telo pripada jednom od napadača na kosovsku policiju.
Broj ubijenih osoba koje su napale kosovsku policiju, time je porastao na četiri. 
Abazi je rekao da je telo pronađeno prilikom kontrole dela teritorije gde se dogodio sukob i istakao da je pronađen i automobil, koji ispituju nadležne ekipe.
 
Beživotno telo napadača pronađeno je na oko 1,5 kilometara od "mesta incidenta", dan nakon što je grupa s više desetina naoružanih ljudi napala kosovsku policiju.
 
"Pokušavamo da ga identifikujemo jer nije imao nikakva identifikaciona dokumenta kod sebe", rekao je tužilac Naim Abazi za RSE.
 
Kosovsko specijalno tužilaštvo saopštilo je ranije da je šest osoba privedeno zbog napada na kosovsku policiju i da su oni osumnjičeni za više krivičnih dela nakon napada u selu Banjska, a jedan od njih i za terorizam.
  • A3

    25.09.2023 20:18
    Uplatkao se
    vrdalamina politika prema Kosovu potpuno učabrila.
  • Dan žalosti

    25.09.2023 20:07
    Treba proglasiti dan žalosti u Srbiji zbog 4 ubijena Srbina na Kosovu od strane Kurtijevih terorista.
    Šta čeka vojska Srbije posle ubistva Srba, kojem je prethodila tortura i progon Srba mesecima ? 1244 rezolucija jasno kaže da Srbi moraju biti zaštićeni i vojska mora da uđe na Kosovo sa svih strana i zaštiti Srbe po 1244 rezoluciji.
  • Skala

    25.09.2023 16:41
    Crni vučiču,crni nesretniče..

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Lokalizovan požar kod Raške

Helikopter MUP-a upućen je danas u mesto Brvenica kod Raške, kako bi pripadnicima Sektora za vanredne situacije pomogao u gašenju šumskog požara na planinskom vrhu Kopitnjak.