VIDEO: Objavljen snimak povlačenja naoružanih Srba sa Kosova

Snimak koji prikazuje povlačenje naoružane grupe u šumu sa područja Banjske nakon nedeljnog sukoba sa kosovskom policijom objavljen je u kosovskim medijima.

Kako je uočljivo, reč je o povlačenju tokom kog je na njih pucano, a četvorica su ubijena.

Maskirani napadači najverovatnije su deo grupe koja još uvek nije uhvaćena. Prema dosadašnjim podacima kosovske policije, u obračunu u Banjskoj ubijena su najmanje tri napadača, dvojica su uhapšena, a četiri osobe uhapšene su zbog navodne veze sa ovom grupom.

U toku je uviđaj u selu.

U obračunu je ubijen pripadnik kosovske policije, a ranjena su dvojica policajaca.

  • marko

    01.10.2023 15:16
    marko
    ljudi pa zar jos misite ratovati opet protiv nato pakta urazumite se i bumudite evropejci a ne divlji kao rusi
  • Boža

    26.09.2023 22:46
    Izdaja
    Ko je snimao? Albanci ili KFOR? Ako su Albanci onda znaju gde su otisli. ko je KFOR, onda je akcija izvedena u njihovoj organizaciji. Mislim da je sve dogovoreno da se Kosovo preda a ovi mucenici su to platili glavom.
  • Krle

    26.09.2023 21:55
    Razbežali se ko pacovi...

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija