FOTO: Carina prodaje oduzetu robu onlajn - u ponudi garderoba, tehnika i dragocenosti

Carinarnice Niš i Priština će 6. oktobra organizovati e-licitaciju trajno oduzete robe, za koju zainteresovani već mogu da se prijave na sajtu Uprave carina.
Razgledanje garderobe, tehničke i druge robe zakazano je za 28. septembar u magacinu Carinarnice Niš, ulica Miloša Obilića 115 u Gadžinom Hanu, dok se dragocenosti iz aktuelne ponude mogu pogledati istog dana od 13 do 14 časova u zgradi Carinarnice Niš, na adresi Dimitrija Tucovića 16 u Nišu.
Rok za uplatu kaucije je 2. oktobar.
Opšti uslovi učešća i korisničko uputstvo dostupni su kako u samoj aplikaciji, tako i na sajtu Uprave carina u rubrici "Objašnjenja".
 
  • Cici

    26.09.2023 12:23
    Cici
    Imali Roleksa samo da nije divus?

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija