Brnabić: Nadam se da će izbori biti u decembru, moja ostavka je već na stolu

"Na sednici Vlade Srbije nisam davala nikakve datume, ali verujem i nadam se da će izbori biti održani u decembru", rekla je danas premijerka Ana Brnabić.
Brnabić: Nadam se da će izbori biti u decembru, moja ostavka je već na stolu
Foto: 021.rs

Ona je komentarisala i navode da je navodno na sednici vlade tražila od ministara i državnih sekretara da sve uredbe i propisi koje su u proceduri budu usvojeni do polovine oktobra.

"Informacija koju ste dobili od ljudi koji su bili prisutni na sednici vlade nije tačna. Nisam davala nikave datume. Što se mene tiče, ja verujem i nadam se da će biti u decembru. Mi smo uvek spremni za izbore, ja sam govorila da mislim da je bolje da se održe pre, a ne kasnije i konačno, i pre dva meseca sam rekla da je moja ostavka na stolu i da opozicija ukoliko želi izbore krene u razgovore oko tehničkih detalja", rekla je Brnabić novinarima u Beogradu.

Brnabić je dodala da je sve u skladu sa onim o čemu su pričali ranije, ali i u skladu sa zahtevom opozicije iz septembra.

  • Милица

    29.09.2023 19:09
    После свега можда РТС прикаже њену вилу да народ пари очи
  • pajo patak

    29.09.2023 17:12
    stari fazon o Schwarzeneggeru
    astal da blista, baby.
  • Hvi

    29.09.2023 14:40
    Ta njena ostavka je ... u najmanju ruku smešna. Podnela je ostavku ali Car neće da je prihvati. Pa ne može on da neće ako ti hoćeš. Znaš da si nedorasla zadatku, znaš da to ne umeš da radiš i daješ ostavku. Šta ima on da ti ne da i tera te da se i dalje blamiraš.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija