Radoičić preuzeo odgovornost za Banjsku: Lično sam obavio sve pripreme, nisam obavestio nikoga

Potpredsednik Srpske liste Milan Radoičić kaže da preuzima svu odgovornost za dešavanja u Banjskoj na severu Kosova.
Radoičić preuzeo odgovornost za Banjsku: Lično sam obavio sve pripreme, nisam obavestio nikoga
Foto: Beta/AP
Njegov advokat Goran Petronijević pročitao je njegovo pismo na konferenciji za medije. Navodi se da je "zajedno sa svojim sunarodnicima 24. septembra došao na sever Kosova" i o tome nije nikoga obavestio, ni centralnu vlast u Beogradu.
Poručuje da njegov dolazak u Banjsku "nema nikakve veze sa njegovim političkim angažmanom u Srpskoj listi" i da je samostalno obavio svu logistiku za "odbranu srpskog naroda od okupatora".

On je, kako smo pisali, podneo ostavku na mesto potpredsednika Srpske liste.

Komentari 151

  • Imre

    03.10.2023 09:07
    Moze bit a i nemora
    Ako je Vucic umesan u ovo,tada su i ameri,nebi se ovo tek tako organizovalo,da se posalje Kurtiju opomena za opstrukciju ZSO i moguce otcepljenje severno od Ibra.Cini se da je SAD i EU beoma stalo da Srbiju okrenu protiv Rusije pa i Kine,a to bi bilo nagradjeno sa delom Kosova gde je vecinski zivalj srpski.
  • Imre

    03.10.2023 08:44
    Za vreme zjugoslavije bio je zakon da vozac snosi odgovornost za pogibiju stopera u udesu u njegovim kolima.
  • Нс бој

    03.10.2023 00:48
    Значи одговорност и за 4 убијена човека,доживотна.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.