VIDEO Kosovska policija objavila kako izgleda vila Milana Radoičića: "Pablo Eskobar regiona"

Kosovska policija obavila je pretres imovine bivšeg potpredsednika Srpske liste Milana Radoičića, koji je organizovao "akciju" u selu Banjska u kojem je stradalo četvoro ljudi.
Ministar kosovske policije Dželjaj Svećlja objavio je video snimak unutrašnjosti Radoičićeve vile na obali jezera Gazivode i tom prilikom ga nazvao "Pablom Eskobarom regiona".
"Teroristički napad sa kojim se suočila kosovska policija u selu Banjska biće detaljno i do kraja istražen. Kosovska policija je u skladu sa sudskim nalogom danas izvršila raciju stana Milana Radojčića, njegove vile na Ujmanskom jezeru", napisao je Svećlja na svom Fejbuk profilu.
"Čak i po slikama koje se mogu videti, očigledno je da ovo nije nikakav "borac za slobodu", već Pablo Eskobar regiona. Pod maskom branioca građana, on i njegovi saradnici postali su multimilioneri na štetu zakona, države i drugih građana. Stoga je neophodno da se istraži mesto zločina svih ovih godina na severu zemlje uz svu imovinu terorističke grupe", rekao je Svećlja.
 
Pogledajte video koji je objavio.
 

Komentari 140

  • mirjana

    08.10.2023 21:34
    o jezeru
    Kakvo,bre,Ujmansko jezero!?
    To je jezero Gazivode,i samo onaj ko je isključio mozak može da prihvati ove prevare.
    Da se Makedonija zvala StaraSrbija ,kao štoje bilo ranije,ne bi je ovi novokomponovani oteli!
  • Neo NSovac

    03.10.2023 12:20
    Sigurno bolje prodaje narod…
    … nego sto ratuje.
    Ako nije mogao sa 30 vojnika i arsenalom da izadje na kraj sa sakom policajaca
  • Nikola

    03.10.2023 11:10
    Ovo je jedna od lošijih nekretnina na KiM. Nema čak ni Ajfelov toranj u dvorištu, kao neki.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Dačić: Vučić najviše izložen pretnjama

Ministar unutrašnjih poslova Ivica Dačić rekao je da je predsednik Srbije Aleksandar Vučić najviše izložen pretnjama i da se nijedna od pretnji ne odbacuje kao lažna ili neozbiljna.

Kamioni čekaju pet sati na Batrovcima

Prema informacijama iz Uprave granične policije, putnička vozila čekaju na izlazima iz zemlje na dva prelaza, pola sata na Gradini i 35 minuta na prelazu Preševo.