Incident u dvorištu osnovne škole u Čačku: Devojčica pretila nožem dečaku

Učenica osmog razreda u Osnovnoj školi "Tanasko Rajić" u Čačku pretila je nožem dečaku u dvorištu te škole, prenela je agencija RINA.
Incident u dvorištu osnovne škole u Čačku: Devojčica pretila nožem dečaku
Foto: 021.rs

O slučaju su obavešteni nadležni organi, a reagovala je i policija.

Direktor škole Milorad Tešić potvrdio je da se incident dogodio u petak popodne, ali nije želeo da daje konkretnu izjavu u vezi sa slučajem.

Prema njegovim rečima, detaljnije informacije imaće početkom sedmice kada će imati priliku da razgovaraju sa ostalim učenicima, očevicima događaja.

  • w/e

    30.09.2023 16:58
    sistem
    Vidimo jos jednom da sistem nije zakazako, samo deca moraju da nose hladno oruzje za samoodbranu. Barem od malih nogu uce da se u Srbiji ne mogu osloniti ni na koga sem na sebe.
  • noname

    30.09.2023 16:38
    prijavljeno i zaboravljeno
    Zataškavanje slučaja, i posle nekog vremena nikom ništa

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija