VIDEO: "Jurio" auto-putem sa dvoje dece na zadnjem sedištu bez sigurnosnog pojasa

Tridesetčetvorogodišnji muškarac je na auto-putu Kruševac-Pojate, u Varvarinu, vozio automobil brzinom 227,8 kilometara na čas.

Muškarac je u automobilu marke "Porsche Panamera" na zadnjem sedištu velikom brzinom vozio dvoje dece, starosti osam i pet godina, koja nisu bila vezana sigurnosnim pojasom.

Policijski službenici Uprave saobraćajne policije su presretačem zaustavili vozilo koje se ovom brzinom kretalu na putu gde je ograničenje 130 kilometara na čas.

Protiv vozača su podnete odgovarajuće prekršajne prijave.

  • Biba

    01.10.2023 00:13
    .
    Taj da je hteo da vozi u skladu sa ogranicenjem brzine bi kupio Fiat Tipo, a ne Porse.
  • Dejan

    30.09.2023 21:29
    servusi
    Sta sad cekate,osudu naroda ili radite po vasim novim pravilima srbijanskim kome ce se i kad oduzeti afto ! E sad se ceka ko ce sta na pisat i onda idemo na posao. Carapan mora da je zdravo negdi zurcao sa decom.... No, kazu li nesto na ovo kurti,av, mona i ostali ! Daleko je ovo od NS, bas utice na sve vas vidi se, ZR tece cista voda a oni rade zarad srbistana,no neka ih i treba!!!
  • Suština

    30.09.2023 20:49
    Ako je drug član, kum, brat ili ljubavnica - biće isto kao i sa meklarenom kao i sa lambordžinijem.
    Dva put ništa je NIŠTA!

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija